Balkonginglasning

Windoor balkonginglasning gör skillnad. Vi är en komplett partner med lång erfarenhet som är med i projektet från första idé till färdig inglasad balkong. Våra olika system håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter. Förutom inglasning med välutvecklade och flexibla system kan vi glasa innanför befintligt räcke. Allt detta till ett rimligt pris. När du vill glasa in din balkong är vi på Windoor en trygg partner att anlita.

System 100

System 100

Windoor System 100 är inglasningssystemet för dig som vill ha det allra bästa. Ett integrerat system med räcke och inglasning i ett. System 100 är mycket flexibelt då du även kan välja till ett integrerat överljus eller våningshöga dörrar, och det är bara några av möjligheterna.

Läs mer

System 410

System 410

Windoor System 410 är ett vikglassystem med många fördelar. Det är enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför befintligt räcke. Vid val av vikdörrar passar systemet även på uteplatser.

Läs mer

System 300

System 300

Windoor system 300 är inglasningssystemet för dig som snabbt och enkelt vill få en skön inglasad balkong. Systemet är speciellt utvecklat för att monteras på en massiv bröstning - oftast betong.

Läs mer

System 450

System 450

Windoor system 450 är ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med plats eftersom de skjuts in bakom varandra.

Läs mer